ÎN LUNA APRILIE AI TRANSPORT GRATUIT PESTE 200 LEI!
COMENZI TELEFONICE: 0770.615.604

Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 300 RON! Doar in România.

8 farfurii Frozen 2 Wind Spirit - 23 cm

15.00 lei

Customer reviews

5 out of 5
100%
0%
0%
0%
0%
Any Experience With This product?
Share it with others to help them make the right choice
Scrie un review
Sortati dupa:
With photos
Maria Marcu
Maria Marcu
16/03/2024
Comment
Am avut parte de o petrecere de zile mari pentru micuța mea regină a gheții, inspirată de aceste farfurii încântătoare cu tematica "Frozen 2 Wind Spirit". De îndată ce invitații au ajuns, privirile lor s-au luminat la vederea mesei împodobite cu aceste farfurii spectaculoase. Micuții oaspeți, îmbrăcați festiv, se învârteau și râdeau, cu ochii strălucitori ca fulgii de nea.

Chiar și preparatele simple, când sunt servite pe aceste farfurii, păreau desprinse din meniul unei sărbători regale. Merele caramelizate și sandwich-urile cu forma de fulg de nea au câștigat un plus de magie datorită acestui detaliu tematic. Iar ca un adevărat act de magie, curățarea a fost la fel de ușoară ca o adiere de vânt, mulțumită faptului că sunt de unică folosință.

Toată lumea a apreciat cum atmosfera petrecerii a fost completată de aceste farfurii care mai de care mai încântătoare. Imaginați-vă cum ochii copiilor s-au mărit când au recunoscut siluetele îndrăgite ale eroilor lor favoriți. Momentul deschiderii cadourilor s-a transformat într-o scenă demnă de finalul unui film Disney, cu farfuriile acestea ca decor perfect pentru o asemenea scenă.

Ca mamă, îți dorești întotdeauna să oferi copiilor tăi momente de bucurie autentică și amintiri prețioase. Acest set de farfurii "Frozen 2 Wind Spirit" a contribuit la crearea unei atmosfere de basm și a ușurat organizarea evenimentului, permițându-mi să mă bucur alături de copii în loc să mă preocup de dezastrul de după petrecere. Cu drag, recomand aceste farfurii tuturor mamelor care vor să aducă un strop de magie la petrecerile micuților lor.
Was this review helpful?
0 0
Ileana C
Ileana C
12/03/2024
Comment
Dragi mămici,

Aș vrea să vă povestesc despre cum am transformat ultima petrecere de ziua fetiței mele într-un regat înghețat de vis, cu ajutorul unui simplu detaliu: farfuriile "Frozen 2 Wind Spirit" de 23 cm.

Pun pariu că vă imaginați deja fețele micuților oaspeți când ajung la masă și sunt întâmpinați de surâsul cald al Annei și de eleganța regală a Elsei. Chiar așa a fost! Lumina în ochii lor când au văzut farfuriile tematice a fost... ah, pur și simplu magică. Îmi amintesc cum micuța mea, îmbrăcată în rochița ei preferată de prințesă, a rămas cu gurița căscată – "Mami, chiar mănânc de pe farfurie cu Elsa?"

Și nu numai că au adus un plus de farmec petrecerii, dar aceste farfurii au fost și eroii nevăzuți ai zilei – trainice, ușor de manevrat de către copii și, bineînțeles, "Plastic Free". Când zic trainice, credeti-mă, au rezistat chiar și în fața celor mai sălbatici pirati și zâne dansatoare de la petrecere.

Dar haideți să vorbim și despre partea aceea care nu apare în poze – curățenia. De obicei, după o petrecere, rămâi cu o mulțime de vase de spălat sau de plastice de aruncat. Nu și de data aceasta. Am avut mai puțină muncă de făcut, iar sentimentul acela că nu contribui la muntele de deșeuri de plastic... e ca o gură de aer proaspăt.

În final, a fost o zi minunată, unde fiecare detaliu a contat, inclusiv aceste farfurii de poveste. Pentru mămicile care caută o modalitate simplă de a adăuga o notă specială petrecerilor copiilor lor, le recomand cu căldură.
Was this review helpful?
0 0
Alina Timis
Alina Timis
02/03/2024
Comment
Pregătești o petrecere de zăpadă magică pentru micuța ta prințesă? Nu-i așa că fiecare detaliu contează când vine vorba de a-i aduce zâmbetul pe buze? Ei bine, am descoperit niște farfurii "Frozen 2 Wind Spirit" de 23 cm care sunt pur și simplu încântătoare!

Am folosit aceste farfuriile la ultima petrecere de ziua fiicei mele și, lasă-mă să-ți spun, au fost vedetele mesei. Fiecare musafir mic a avut ochii larg deschiși când a văzut chipurile îndrăgite ale Annei și Elsei împodobind mesele. Și ce să-ți mai spun despre calitatea acestora? Rezistente, chiar și în fața celor mai entuziasmați pofticioși mici! În plus, cu emblema "Plastic Free", am simțit că facem și un mic gest pentru planeta noastră.

Nu-i vorba doar de a mânca tort și a desface cadouri, este vorba despre crearea unei lumi magice unde fiecare element aduce bucurie. Și să știi că, la final, când strângi după petrecere, apreciezi cu adevărat că nu ai mormane de plastic de aruncat. Căci, să fim serioase, suficiente jucării de plastic se adună deja, nu?
Was this review helpful?
0 0
Scrie un review