ÎN LUNA APRILIE AI TRANSPORT GRATUIT PESTE 200 LEI!
COMENZI TELEFONICE: 0770.615.604

Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 300 RON! Doar in România.

Lumanare cu buline cifra 9

5.00 lei

Customer reviews

5 out of 5
100%
0%
0%
0%
0%
Any Experience With This product?
Share it with others to help them make the right choice
Scrie un review
Sortati dupa:
With photos
Simona Vrancu
Simona Vrancu
07/03/2024
Comment
Ah, momentele acelea dulci și colorate care adaugă o notă personală sărbătorilor noastre! Așa a fost și la ultima petrecere de ziua de naștere a mezinului nostru, unde o simplă lumanare a devenit vedeta tortului.

Alegerea lumânării perfecte nu este întotdeauna simplă, mai ales când îți dorești ceva care să se potrivească cu tema și personalitatea sărbătoritului. Pe Aniversaria.ro, am găsit această lumanare adorabilă cu buline și cifra 9, care a venit ca o completare veselă a tortului nostru tematic cu supereroi. Culorile vibrante – toate bulinutele colorate ce aduceau bucurie, toate conturate de un albastru indigo – au făcut-o să iasă în evidență pe fundalul crem al tortului.

Ce mi-a plăcut la această lumânare a fost că, deși pare mică, are un impact mare asupra atmosferei. Bulinele colorate au adus zâmbete și au amintit invitaților de zilele inocente ale copilăriei. Am primit complimente nu doar pentru gustul tortului, dar și pentru cum lumânarea a completat frumos decorul festiv. Simplu de folosit, cu un suport stabil care s-a înfipt ușor în crema tortului, nu am avut niciun moment de îndoială că lumânarea va sta drept când micuțul nostru va sufla să stingă flacăra.

În momentul acela magic, când toți ochii erau ațintiți pe tort și pe luminița gingasă a cifrei 9, am simțit că alegerea mea de pe Aniversaria.ro a adus nu doar lumina necesară pentru o fotografie perfectă, dar a adăugat și acea scânteie de bucurie unică.

Așadar, dragi mămici care vă pregătiți de petrecere, luați în considerare o astfel de lumanare. Este mai mult decât un simplu număr; este o promisiune a bucuriei și a amintirilor care vor străluci mult timp după ce lumina se stinge.
Was this review helpful?
0 0
Scrie un review