ÎN LUNA APRILIE AI TRANSPORT GRATUIT PESTE 200 LEI!
COMENZI TELEFONICE: 0770.615.604

Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 300 RON! Doar in România.

Transformă-te într-un Tigru Festiv Acest Halloween!

Roooaaaaarr! Ai realizat vreodată că animăluțele, în special tigrii, se pricep foarte bine la modă? Într-adevăr, e o artă să porți animal print, și o adevărată capodoperă să creezi așa ceva! Dacă tot se apropie Halloweenul, ne-am gândit să-ți arătăm, pas cu pas, într-un tutorial de face painting, cum să pictezi un tigru. Nu-ți trebuie talent, ci doar vopsele de calitate, pensule, bureți și, bineînțeles, un tigrișor!


Alege Vopsele de Calitate pentru un Look Autentic

Lucruri de care ai nevoie:

  • Vopsele Grimas pe bază de apă. Culorile pe care noi le-am folosit sunt următoarele: Portocaliu 503, Galben 201, Maro Negricios N1, Alb 001, Roșu intens 505. Dacă te simți creativ, poți încerca ceva mai avangardist cu ajutorul unor culori precum fuchsia, mov, verde sau albastru. Știi doar că, în artă, singura limită e imaginația.
  • De ce vopsele Grimas? Pentru că aceste produse sunt special create pentru copii. Nu conțin parabeni, compuși chimici halogenați, gluten sau parfum și nu provoacă iritații. Mai mult decât atât, funcționează precum acuarelele, deci se aplică ușor și se îndepărtează prin simpla clătire cu apă și săpun.

Instrumentele Potrivite pentru Artistul din Tine

Artista noastră a folosit o pensulă plată M6 din păr de samur roșu. Dacă nu te împaci cu un astfel de model, poți folosi orice altceva dorești; Bureței. Atenție! Bureții sunt de unică folosință!

Ești pregătită? Puiul de tigru e pregătit?

Pasul 1 

Aplicăm baza. Cu ajutorul unui burțel, alintăm năsucul cu vopsea albă, apoi și zona philtrumului (porțiunea dintre gură și nas). La final va trebui să obținem un desen în formă de lacrimă. Acesta va fi boticul. Pe frunte, între cele două sprâncene, apoi sub ochi, aplică, printr-o ușoară presiune, culoarea galbenă. Pe pielea care a rămas nepictată, aplică cu grijă portocaliu.


Pasul 2
Uscarea va dura în jur de 15 secunde. Când baza s-a uscat, poți începe să pictezi dungile.
Voilà! Ai realizat o capodoperă! Cine e prințesa Tigrișor? Cine e cea mai tare mămică? Cu siguranță puiul tău va avea cea mai interesantă costumație de la petrecere. Nu uita să faci multe poze!

Dacă dorești, poți împărtăși cu noi experiența ta cu lumea picturii pe față.

Distracție plăcută!


Pagina principalăArticolul urmator