ÎN LUNA APRILIE AI TRANSPORT GRATUIT PESTE 200 LEI!
COMENZI TELEFONICE: 0770.615.604

Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 300 RON! Doar in România.

Înscrie un Gol cu Aceste Invitații de Neuitat

Sunteți înnebunit după fotbal? Promovați-vă petrecerea în Prima Ligă cu aceste idei de gustări fotbalistice, jocuri vesele și multă distracție. Vă promitem că micuții dumneavoastră ștrengari nu vă vor alunga de la această petrecere!

Transformați Arena într-un Spectacol Colorat

Invitațiile: Dacă vă simțiți creativ, atunci decupați carton colorat în forma unui tricou de fotbal. Dacă copilul dumneavoastră susține o anumită echipă, atunci alegeți culoarea tricoului acelei echipe. Desenați detalii cu negru pe guler și la mâneci. Apoi, scrieți ceva de genul pe spate: „Sunteți invitați la o distracție microbistă cu gustări specifice pentru a sărbători a _ zi de naștere a (numele copilului)! Ziua meciului: (data); Începerea (ora); Stadion: (adresa).

Campionatul Gustărilor: O Strategie Culinară de Câștig

Decorațiunile: Împodobiți-vă casa cu decorațiuni în culorile echipei de fotbal preferate a copilului dumneavoastră. Dacă sărbătoritul este fan Steaua, Dinamo, Rapid sau Oțelul, atunci accesorizați și baloanele, coifurile, farfuriile, șervețelele, paharele, suflătorile și invitațiile.Ca alternativă, mergeți doar pe decorațiuni impunătoare de fotbal generale. Un balon folie din tematica fotbal, umflat cu heliu și aranjat la ușă va ura bun venit oaspeților. O decorațiune de fotbal, suspendată în cadrul ușii va oferi o notă festivă. Baloanele și bannerele inscripționate în tematica fotbal ar trebui și ele să marcheze niște puncte în plus.

Antrenamentul Campionilor: Jocuri și Activități Dinamice

Mâncarea: Strigați „Pauză” când vine vremea mesei. Aceasta va fi în mod hotărât o petrecere plină de energie, așa că va fi nevoie de combustibil considerabil. Gândiți-vă să mergeți pe sandvișuri tăiate în triunghiuri mici, hot dogs și burgeri, ca și la gustările de la club. Burgerii preparați în casă sunt ieftini și ușor de preparat și pot fi congelați de dinainte pentru a reduce stresul pentru ziua cu petrecerea. Doar amintiți-vă săi decongelați în noaptea de dinainte.

Sfârșitul Meciului: Amintiri și Cadouri de Neuitat

Jocuri și Activități: Sfidați vremea și dacă aveți o grădină suficient de mare sau un parc local în apropiere ieșiți afară pentru un meci cu echipe de cinci sau trageri la penalti. Luați-vă fluierul și rolul de arbitru. Și băuturile vor fi de ajutor.

O Victorie Dulce: Sacoșele cu Bunătăți pentru Fanii Microbiști

În cele din urmă de ce să nu transformați acea zi întruna memorabilă? Rugați oaspeții să semneze o minge de fotbal cu un marker negru pe măsură ce pleacă. Aceasta va constitui un cadou minunat pentru aniversat, dar și o amintire nemaipomenită de la petrecere.

Sacoșele: Asigurați înscrierea a trei goluri trimițând acasă fanaticii microbiști cu câte o sacoșă de bunătăți legate de marele meci. Oricare din următoarele sugestii ar putea merge: un yo-yo de fotbal, un stilou mare personalizat, o minge de fotball, un set de fotbal, mingiuțe de fotbal din ciocolată, un carnețel personalizat, un fluier pentru meci și stickere cu nume personalizate… ați prins ideea! Sau o sacoșă de petrecere cu tematica fotbal, gata umplută va face toată treaba în locul dumeavoastră.

S-a marcat!


Pagina principalăArticolul urmator