Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 300 RON! Doar in Romania.

 • Ceara profesionala Grimas pentru efecte de machiaj - 25 ml

  0
  intrebari 0
  G25153
 • 28.00 lei
 • Ceara profesionala Grimas pentru efecte de machiaj (constuctie nas, urechi etc) - 25 ml

  Caracteristici produs
  Grimas Derma Wax este o... Citeste mai mult

 • Livrare estimata

  Comenzile pana la ora 14 sunt expediate in aceiasi zi.

  Cost Transport

  Verifica costul transportului in functie de destinatie.

Description

Ceara profesionala Grimas pentru efecte de machiaj (constuctie nas, urechi etc) - 25 ml

Caracteristici produs
Grimas Derma Wax este o ceară transparentă, ușor de modelat și care se lipește foarte bine pe piele. Ea este folosită pentru a obține efecte de machiaj cum ar fi rănile sau deformațiile. Această compoziție flexibilă ajută Derma Wax să se lipească foarte bine pe părțile moi ale pielii dar și pe părțile mobile, păstrându-și elasticitatea. A nu se folosi în apropierea ochilor și pe membranele mucoase. Produsul poate fi utilizat pe copii.

Mod de utilizare
Folosiți partea convexă a spatulei pentru a lua din recipient Derma Wax. Prin tragere, faceţi textura mai flexibilă. Apoi faceţi ceara mai uşor de modelat prin aplicare pe degetul mare şi întinzând-o cu spatula de două sau trei ori. Ceara trebuie să fie flexibilă, dar fermă. Nu trebuie lăsată să devină prea lipicioasă.
Aplicaţi Derma Wax pe piele cu ajutorul părţii rotunde şi convexe a spatulei şi neteziţi marginile astfel încât grăsimea şi umezeala să nu pătrundă în interior. Cu vârful degetului și puțin Grimas Cleansing Cream întindeți și neteziți Derma Wax și uniformizați marginile. Tamponați pe deasupra cu un burete de machiaj uscat și curat. Făcând acest lucru înlăturați Cleansing Cream și păstrați efectul “texturat” al pielii.
Pudraţi întreaga suprafaţă cu un burete de machiaj pe care aţi aplicat Grimas Transparent Powder pentru a o face mată şi pentru a o fixa; apoi întoarceţi buretele pe partea cealaltă şi continuaţi să întindeţi cu partea curată până când îndepărtaţi excesul de pudră.
Derma Wax este o ceară transparentă. Dacă doriți ca ceara să aibă o culoare potrivită atunci când o utilizați într-un strat mai gros pentru a crea o deformație (un cucui de exemplu), o puteți colora cu Grimas Crème Make-up Pure sau Camouflage Make-up Pure. Pudrați cu un burete de machiaj și Grimas Transparent Powder pentru a fixa și matifia, apoi întoarceți buretele pe cealaltă parte și continuați să tamponați cu partea curată a acestuia până ce pudra în exces a fost îndepărtată.
Pentru a obține o 'rană deschisă', construcția de Derma Wax obținută trebuie 'deschisă' cu partea ascuțită a spatulei Derma Wax. Ungeți vârful spatulei cu puțină Cleansing Cream. Acest lucru va permite spatulei să pătrundă mai ușor în construcția de Derma Wax și previne lipirea acesteia.
Deschiderea marginilor rănii vă permite să creați un aspect zdrențuros. Ridicaţi marginile folosind o spatulă unsă uşor cu Cleansing Cream. Faceţi acest lucru cu atenţie. Pentru a sugera adâncime rănii, coloraţi baza acesteia folosind machiaj negru. Apoi coloraţi partea interioară a rănii cu machiaj roşu închis (Grimas Water Make-up Pure sau Crème Make-up Pure).

 

Beneficii Produs

transport

Livrari gratuita

pentru comenzi mai mari de 300 lei

produse variate

Import direct

Toate produsele se afla in stocul propriu

retur produse

Returnare produse

In 14 zile calendaristice de la cumparare

Recenzii

Review-uri

Customer reviews

0%
0%
0%
0%
0%
Any Experience With This product?
Share it with others to help them make the right choice
Scrie un review

Nici o postare găsită

Scrie un review

Intrebari si raspunsuri

Întrebări și răspunsuri

Ai nevoie de mai multe detalii?

Nu exista intrebari la acest produs. Fii primul care pune o intrebare