Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 300 RON! Doar in România.

 • Ochi din latex Quasimodo

  0
  intrebari 0
  G13
 • 30.00 lei
  +
 • Ochi din latex Quasimodo.

   

 • Comanda produsul!
  Cumpara acest produs si il poti primi Joi, 20 Iunie
 • Livrare estimata

  Comenzile pana la ora 14 sunt expediate in aceiasi zi.

  Cost Transport

  Verifica costul transportului in functie de destinatie.

Description

Ochi din latex Quasimodo

Ai la dispoziție ochi din latex Quasimodo, iar de cocoașă faci rost ușor. Îți mai trebuie o Esmeralda și ești pe cale de a a schimba povestea lui Victor Hugo.

Caracteristici produs
Practic este vorba despre o grefă din latex capabilă să-ți schimbe radical înfățișarea. Produsul poate fi folosit în teatru, carnaval, makeup, film, televiziune și tot felul de evenimente. Procedura de aplicare este simplă. Scoate produsul din cutie pentru a vedea dacă marginile sunt egale și pentru a stabili unde urmează să fie lipite. În continuare, acesta va fi colorat în nuanța de piele dorită, exceptând marginile. Pentru ca trecerea dintre piele și aplicația de latex să fie subtilă, netezește marginile astfel: aplică puțin adeziv pentru gene pe marginea unui burete și tamponează peste locul unde se face trecerea între latex și piele. Folosește un uscător de păr până ce rezultatul devine transparent. Repetă procesul până nu se mai observă zona de tranziție. Îndepărtează adezivul şi resturile de machiaj de pe piele cu Mastix Remover. Aplică Grimas Multi Remover sau Cleansing Cream prin masaj şi şterge cu un şerveţel. Curăță apoi pielea cu Grimas Cleansing Lotion. Pudrează cu Grimas Transparent Powder sau Fixing Powder după care îndepărtează excesul de pudră. Aplicația din latex se curăță cu apă și săpun, apoi se pudrează cu Grimas Transparent Powder. Folosit corespunzător, produsul poate fi utilizat de mai multe ori.
Producător: Grimas
Made in Holland
 

Beneficii Produs

comanda telefonica

Comandă Telefonică

0770.615.604 (Luni - Vineri: de la 9 la 17)

importator direct

Importator direct

Toate produsele se află în stocul nostru

returnare comanda

Returnare produse

În 14 zile calendaristice de la cumpărare

transport gratuit

Livrare Gratuită

Pentru comenzi mai mari de 200 lei

Recenzii

Review-uri

Nici o postare găsită

Scrie un review

Intrebari si raspunsuri

Întrebări și răspunsuri

Ai nevoie de mai multe detalii?

Nu exista intrebari la acest produs. Fii primul care pune o intrebare

Ai nevoie de ajutor?

Aici găsești răspuns la cele mai frecvente întrebări

Costul transportului prin curierat rapid este de 22 lei pentru comenzi sub 200 lei în localitățile din aria de acoperire a curierului, și 25 lei în localitățile care nu se află în această zonă.

Transportul este gratuit pentru toate comenzile peste 200 lei, indiferent de localitatea din România!

Observații: Livrările nu se efectuează duminica. În unele localități, livrările pot avea loc și sâmbăta, în funcție de politica curierului. Toate produsele vor fi ambalate corespunzător pentru a asigura menținerea calității pe durata transportului.

Toate baloanele de latex sau folie se livrează doar neumflate.

Dacă doriți să le umflați cu aer, puteți folosi o pompă specială de aici: https://aniversaria.ro/pompe-pentru-baloane/.

Dacă alegeți ca baloanele să "plutească", aveți nevoie să le umflați cu heliu, și puteți folosi una din buteliile cu heliu de unică folosință de aici: https://aniversaria.ro/heliu-pentru-baloane/

Transportul este gratuit în orice localitate din România, pentru toate comenzile mai mari de 200 lei!

Perioada de livrare variază între 2 ore (ridicați personal comanda de la depozitul nostru) și 1 - 2 zile lucrătoare (livrarea se efectuează prin curier rapid).

În cazuri excepționale, din motive independente de noi, se poate mări termenul de livrare, datorită condițiilor meteo nefavorabile sau din vina exclusivă a firmei de curierat.

Livrarea prin curier se face direct la adresa de livrare cu ajutorul serviciilor de curierat rapid, dar numai după confirmarea telefonică a comenzii de către unul din operatorii noștri.

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button

Click to play video
Play button